
ART ON FOOD - Coast Contemporary
Amber Ablett (TR/IR/NO), Gerard Ortin Castellvi (ES/UK), Unni Gjertsen (NO) , Hans Edward Hammonds (NZ/NO), Iselin Linstad Hauge (NO), Johanne Hestvold (NO), Lars Holdhus (NO), KVAE & BARK (Karoline Sætre og Øyvind Novak Jenssen, NO), Nayara Leite (BR/NO), Helle Mellemstrand (NO), Stéphanie Sagot (FR), Pawel Stypula with Dep.Artment, Agnete Tangrand (NO), Sveinung Rudjord Unneland og DUI - den uferdige institusjonen (NO), Nikhil Vettukattil (IN/UK/NO), Ragnhild Aamås (NO)ART ON FOOD - Coast Contemporary.
Coast Contemporarys åttende utgave presenterer kunstnere, kuratorer, institusjoner og andre som forholder seg til mat på en eller annen måte. Vi presenterer kunstnere som jobber innenfor mat-aktivisme, maleri, performance, politikken i mat, fast og slow food, skulptur, tekst, kunstbøker, matlaging, tekstil, broderi, kunstbøker, kokebøker, film og lyd. Konferanse programmet starter 17. september og gjennomføres i siloen på Vippetangen og på Gamle Munch, hvor også første del av utstillingen vises, som senere flyttes til lokaler i Rådhusgata 19. slik at publikum kan ta del av programmet over lengre tid.
Du kan melde deg på konferanse programmet via Coast Contemporarys nettside slik at vi kan servere deg både kunst og mat!
Utstillingen i Rådhusgata 19. krever ingen påmelding og er gratis.
Under Oslo Art Weekend vil vi aktivere utstillingen og servere deg en helt spesiell kunst-meny.